• Direct de prijs weten
  • Veilig van A naar B
  • Ervaren chauffeur

Taxi bestellen

taxi chauffeurs

Zakelijk vervoer

Bij ons bent u op de juiste plek voor diverse soorten zakelijk vervoer dit scheelt een hoop tijd, anders zou je zelf moeten rijden of het openbaar vervoer moeten pakken. Laat ons je dus helpen met het vervoeren tijdens een zakenuitje of een ieder andere zakelijke gelegenheid.

 

Voordelige prijzen

Bij ons zal je altijd te maken hebben met lage prijzen die vast staan voor het vervoer. Dit vaste tarief is natuurlijk handiger dan een teller of een andere soort rekening, je weet nu namelijk precies wat je zal moeten betalen om je te laten vervoeren. Op die manier zal je nooit te veel betalen voor het ritje, op een lange termijn kun je hier veel mee besparen. Wij vervoeren voor alle soorten dagelijkse gelegenheden, we doen dit al enige tijd.  Door gebruik te maken van onze zakelijke diensten taxi je net even iets meer gemak voor onderweg, voor de zakenpartners is dit natuurlijk ook prettig. Bestel bij ons een taxi voor een voordelige prijs. Dan weet je van tevoren wat het tarief is. Je kunt goedkoop een taxi bestellen bij de site of via de telefoon of met de app. Het maakt dus niet uit van waar je ons contacteert, het tarief blijft immers vaststaan.

 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeur is iedere keer weer in staat om jouw ritje in stijl te verzorgen. Wij snappen maar al te goed dat je wel indruk wilt maken op de partners of mensen binnen het bedrijf, onze chauffeurs zijn dan ook altijd heel galant en ervaren. Ze kennen precies de tips om snel op de bestemming te komen, je zal geen enkele bespreking meer missen.  Je bent er altijd op tijd, binnen enkele minuten staat hij klaar om je op te halen. Zo zal je niet meer stressen om op tijd te komen.

 

Ontvangst in stijl

Bij ons weet je dus zeker dat het ritje kwalitatief uitstekend zal zijn. We verzorgen de ritten geheel in chique stijl, wel zo prettig tijdens het zaken doen. Bij ons ben je dus op het juiste adres voor alle vervoerdiensten die nodig zijn voor je bijeenkomsten met uw bedrijf. Het kan ook zo zijn dat je mensen verwachten die langskomen voor een zakelijke bespreking, deze kunnen wij gerust ophalen bij het vliegveld. Ze zullen het zeker waarderen dat je de tijd hebt genomen om ze toch een beetje in stijl te ontvangen.

Wil je nu alvast een chauffeur reserveren dan kan dit natuurlijk, het enige wat je hoeft te doen is online een afspraak maken. Dan zorgen wij dat we op tijd zullen zijn bij de aangegeven locatie. Wil je dus jouw potentiele klanten of partners imponeren dan is dit heel makkelijk met onze taxi service. Want zeg nou zelf, wat is er beter dan opgehaald worden in een prachtige auto met chauffeur? Precies, laat ons je dus helpen met het vervoer!

 

 

Download X-Taxi App

Altijd een taxi bij de hand... Download gratis de App en boek eenvoudig je rit!

Download X-Taxi Leiden
Direct de prijs

Direct de prijs weten

De app berekent direct
de prijs van de rit. Geen verrassingen.

luxe taxi

Veilig van A naar B

Onze taxi's voldoen aan alle comforteisen voor onze gast.

ervaren chauffeurs

Ervaren chauffeur

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van het X-Taxi keurmerk.

X-taxi

Pelmolen 3
2317 PN Leiden

E-mail algemeen info@xtaxi.nl

E-mail zakelijk zakelijk@xtaxi.nl

E-mail administratie administratie@xtaxi.nl