• Direct de prijs weten
  • Veilig van A naar B
  • Ervaren chauffeur

Taxi bestellen

Taxi leiden

Waarom onze taxi dienst?

Goed, je bent dus op zoek naar een taxi. Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Wat is nu precies de reden dat je voor ons zou moeten kiezen? Dat gaan we jou eens duidelijk maken, lees dus snel verder om er achter te komen!

 

Makkelijk reserveren voor een lage prijs

Het reserveren van een taxi is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft alleen maar aan te geven wat de bestemming is en hoe laat je graag wilt vetrekken. Vervolgens krijg je in een oogomslag de prijzen te zien, zo kom je in ieder geval niet achteraf nog voor verrassingen te staan. Deze vaststaande prijs zorgt net even voor wat meer zekerheid, je wilt tenslotte niet te veel voor je ritje betalen. Deze vaststaande prijs geld voor onze App en voor de site, het maakt dus niet uit van welk platform je reserveert.

De chauffeur doet altijd zijn best om op tijd op de bestemming te komen, zo weet je tenminste zeker dat je wel op tijd aanwezig bent. Je kunt altijd bellen of contact met ons opzoeken als je op zoek bent naar een taxi, dan kunnen we je duidelijk maken wat er allemaal mogelijk is. De taxi is elk moment open, mocht je dus in de nacht nog vervoer nodig hebben dan is dit geen enkel probleem. Zo kan je ook een keer stappen zonder de BOB te hoeven zijn. Wel zo leuk in het weekend natuurlijk!

 

Gespecialiseerde chauffeur

Onze chauffeur is altijd net gekleed en in staat om jouw ritje net even iets aangenamer te maken. Wij begrijpen maar al te goed dat je op zoek bent naar een chauffeur die er toch een beetje ervaren uitziet, dit zijn onze chauffeurs dan ook echt. Ze kennen alle wegen bijna wel uit hun hoofd, hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je ergens te laat komt. Hij is altijd op tijd aanwezig, binnen enkele minuten kun je hem al verwachten. Zo hoef je niet te lang te wachten in ieder geval.

Daarnaast is het zo dat onze taxi centrale aan alle benodigde vereisten voldoet. Dit is nu eenmaal vereist in Nederland, we hebben dan ook alle certificaten die nodig zijn om te mogen rijden.

Bij ons weet je dus zeker dat het ritje kwalitatief uitstekend zal zijn. Door de ervaren chauffeurs en de vele vergunningen heb je veel meer zekerheid dat je wel op tijd op je bestemming zal zijn. Heb je dus vervoer nodig maar wil je echt niet te laat zijn dan ben je bij ons op het juiste adres. Reserveer hier via de site een taxi, dan zorgen wij dat we er op tijd zijn!

 

Download X-Taxi App

Altijd een taxi bij de hand... Download gratis de App en boek eenvoudig je rit!

Download X-Taxi Leiden
Direct de prijs

Direct de prijs weten

De app berekent direct
de prijs van de rit. Geen verrassingen.

luxe taxi

Veilig van A naar B

Onze taxi's voldoen aan alle comforteisen voor onze gast.

ervaren chauffeurs

Ervaren chauffeur

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van het X-Taxi keurmerk.

X-taxi

Pelmolen 3
2317 PN Leiden

E-mail algemeen info@xtaxi.nl

E-mail zakelijk zakelijk@xtaxi.nl

E-mail administratie administratie@xtaxi.nl