• Direct de prijs weten
  • Veilig van A naar B
  • Ervaren chauffeur

Taxi bestellen

taxi leiden schiphol

Taxi Schiphol

Het is bij ons mogelijk om vervoer te reserveren om naar Schiphol te gaan of om opgehaald te worden. Dit scheelt een hoop moeite, anders moet je namelijk zelf die koffers mee gaan sjouwen. Laat ons je dus helpen met het vervoeren van en naar Schiphol!

 

Lage prijzen

Bij ons heb je altijd een laag tarief voor het vervoer naar en van Schiphol. Dit vaste tarief is natuurlijk veel makkelijker dan een kilometer teller, je weet nu namelijk precies wat je kwijt gaat zijn voor het vervoer. Op die manier zal je nooit te veel betalen voor het ritje, dit kan dan ook aardig wat geld schelen. Wij halen je met alle plezier op bij Schiphol, dit doen we nu al een ruimte tijd. Door gebruik te maken van onze Schiphol taxi heb je net even iets meer gemak voor onderweg, dit is wel zo prettig. Bestel bij ons een taxi, dan hoef je dus niet meer te veel te betalen. Dan weet je van tevoren wat het tarief is. Dit is dus ook zo voor de luchthaven.

Je kunt goedkoop een taxi bestellen bij de site of via de telefoon of met de app. Het maakt dus niet uit van waar je ons contacteert, het tarief is immers toch altijd hetzelfde.

 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeur is iedere keer weer in staat om jouw ritje net even wat beter te laten verlopen. Wij begrijpen maar al te goed dat je op zoek bent naar een chauffeur die op tijd zal zijn, dit zijn onze chauffeurs dan iedere keer weer. Ze kennen precies de tips om snel op de bestemming te komen, hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je je vlucht mist. Je bent er altijd op tijd, binnen enkele minuten staat hij al voor je neus. Zo hoef je nooit meer te haasten bij het vliegen.

Daarnaast is het zo dat onze taxi centrale ook alle vereisten heeft voldaan voor het vervoer. Dit is nu vereist in Nederland, we hebben dan ook alle certificaten die je nodig hebt als taxi bedrijf. Voor vervoer naar het vliegveld ben je dus altijd op de juiste plek bij ons.

Bij ons weet je dus zeker dat het ritje kwalitatief uitstekend zal zijn. Door de ervaren chauffeurs en de vergunningen heb je veel meer zekerheid dat je wel op tijd op je bestemming zal zijn. Heb je dus vervoer nodig maar wil je echt niet te laat zijn dan ben je bij ons op het juiste adres. Reserveer hier via de site een wagen, dan zorgen wij dat we er op tijd zijn!

 

Onze Schiphol-ophaalservice

Je hebt een taxi besteld om je te laten vervoeren, maar waar kan je deze taxi nu vinden? Het is handig als je je vluchtnummer doorgeeft bij het bestellen. Na al een paar minuten na de landing zal je contact krijgen van onze medewerkers. Je chauffeur wacht op je bij de vertrekhallen. Als je je bagage hebt, neem je de roltrap naar boven en loopt naar de dichtstbijzijnde deur. Elke deur heeft een letter. Je chauffeur neemt telefonisch contact met je op om te achterhalen bij welke uitgang je staat.

 

Download X-Taxi App

Altijd een taxi bij de hand... Download gratis de App en boek eenvoudig je rit!

Download X-Taxi Leiden
Direct de prijs

Direct de prijs weten

De app berekent direct
de prijs van de rit. Geen verrassingen.

luxe taxi

Veilig van A naar B

Onze taxi's voldoen aan alle comforteisen voor onze gast.

ervaren chauffeurs

Ervaren chauffeur

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van het X-Taxi keurmerk.

X-taxi

Pelmolen 3
2317 PN Leiden

E-mail algemeen info@xtaxi.nl

E-mail zakelijk zakelijk@xtaxi.nl

E-mail administratie administratie@xtaxi.nl