• Direct de prijs weten
  • Veilig van A naar B
  • Ervaren chauffeur

Taxi bestellen

Taxi leiden

Taxi Leiden en Omgeving

Taxi Leiden of omstreken nodig? Dan is X-Taxi Leiden de beste keuze. Bij ons bent u verzekerd van een uitermate comfortabele taxirit tegen hele voordelige tarieven. Wij brengen u vanuit Leiden snel naar omringende plaatsen.

In vrijwel alle gevallen is onze taxi in Leiden snel ter plaatste om u naar de plek van bestemming te brengen. Wilt u juist vanuit een naburige plaats naar Leiden toe? Ook dat is geen probleem, wij zijn actief in de gehele regio. Wij staan bij onze klanten bekend om onze hoge klantvriendelijkheid en professionele taxichauffeurs.

24/7 Taxi Service

U kunt dagelijks vertrouwen op onze dienstverlening en services. De chauffeurs van X-Taxi staan 24/7 klaar voor al haar klanten, nieuw of bestaand, om deze van of naar Leiden te brengen.
Lees meer…

Voordelige Schiphol Tarieven

Bij ons is het mogelijk om vervoer te reserveren om naar Schiphol te gaan of om een taxi Schiphol je op te laten halen. Dit is natuurlijk wel zo prettig, het is niet meer nodig om al die koffers mee te sjouwen. Laat ons je dus helpen als je op zoek bent naar een taxi Schiphol!

Lage prijzen voor taxi Schiphol

Bij ons krijg je altijd weer te maken met een vast laag tarief voor alle ritjes van en naar Schiphol. Dit vaste tarief is uiteraard een stuk prettiger dan een prijs per kilometer, je hebt gelijk inzage in de prijs voor de taxi Schiphol. Op die manier is te veel betalen niet meer aan de orde. Wij halen je met alle plezier op bij Schiphol, we zorgen dat we altijd weer op tijd zullen verschijnen. Door gebruik te maken van onze taxi Schiphol heb je net even iets meer gemak voor onderweg. Bestel bij ons een taxi, dan zal je nooit meer hoge bedragen hoeven neer te leggen voor een ritje.

Kaartbetaalmogelijkheden

Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag, maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur.
Lees meer…

Gecertificeerde chauffeurs

Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde chauffeurs en met jarenlange ervaring. Tevens zijn zij bekend met alle gangbare zakelijke bestemmingen in Nederland en daarbuiten.
Lees meer…

Download X-Taxi App

Altijd een taxi bij de hand... Download gratis de App en boek eenvoudig je rit!

Download X-Taxi Leiden
Direct de prijs

Direct de prijs weten

De app berekent direct
de prijs van de rit. Geen verrassingen.

luxe taxi

Veilig van A naar B

Onze taxi's voldoen aan alle comforteisen voor onze gast.

ervaren chauffeurs

Ervaren chauffeur

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van het X-Taxi keurmerk.

X-taxi

Pelmolen 3
2317 PN Leiden

E-mail algemeen info@xtaxi.nl

E-mail zakelijk zakelijk@xtaxi.nl

E-mail administratie administratie@xtaxi.nl