• Direct de prijs weten
  • Veilig van A naar B
  • Ervaren chauffeur

Taxi bestellen

taxi leiden schiphol

Taxi Leiden Schiphol

Taxi van Leiden naar Schiphol nodig?

Met X-Taxi Schiphol service kunt u uitgerust en ontspannen op zakenreis of vakantie gaan voor maar € 41,- . Niet langer gedoe met het vervoer van en naar Schiphol. U kunt op uw gemak instappen, u laten helpen met de zware bagage en u met de X-Taxi naar Schiphol laten rijden. Overigens rijden wij niet alleen naar Schiphol maar ook naar de luchthavens in Rotterdam, Eindhoven en andere Europese luchthavens. X-Taxi chauffeurs zijn vanzelfsprekend in bezit van alle benodigde taxipapieren voor het uitvoeren van taxivervoer met de Schiphol taxi van X-Taxi.

Schiphol taxi van X-Taxi maakt zich sterk voor taxipersonenvervoer met een hoog serviceniveau. X-Taxi opereert vanuit de regio Leiden, maar brengen u desgewenst door heel Nederland en zelfs daar buiten. Betrouwbaarheid, punctualiteit en hoog serviceniveau zijn zaken die hoog in ons vaandel staan.

X-Taxi biedt zowel particulier als zakelijk taxi vervoer binnen Leiden en wijde omgeving, en taxivervoer over langere afstanden. Ook voor uw taxi rit naar Schiphol bent u bij ons aan het goede adres. Steeds meer reizigers & bedrijven hebben ons gevonden en waarderen onze taxiservice tegen heel aantrekkelijke taxitarieven.

X-Taxi bezit verschillende soorten auto’s waaronder sedan, station en als u veel bagage heeft en u met meerdere personen gaat reizen beschikken wij ook over busje voor 6 personen en busje voor 8 personen. onze chauffeurs zijn gediplomeerd en altijd netjes.

 

Betaalmogelijkheden

Betaal gemakkelijk in de taxi met uw Mastercard, Visa, AMEX en PIN. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

 

Download X-Taxi App

Altijd een taxi bij de hand... Download gratis de App en boek eenvoudig je rit!

Download X-Taxi Leiden
Direct de prijs

Direct de prijs weten

De app berekent direct
de prijs van de rit. Geen verrassingen.

luxe taxi

Veilig van A naar B

Onze taxi's voldoen aan alle comforteisen voor onze gast.

ervaren chauffeurs

Ervaren chauffeur

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van het X-Taxi keurmerk.

X-taxi

Pelmolen 3
2317 PN Leiden

E-mail algemeen info@xtaxi.nl

E-mail zakelijk zakelijk@xtaxi.nl

E-mail administratie administratie@xtaxi.nl