• Direct de prijs weten
  • Veilig van A naar B
  • Ervaren chauffeur

Taxi bestellen

taxi chauffeurs

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs gaan altijd weer met plezier bij ons aan de slag. Zij zijn immers degene die jou als klant op gaan halen en weg gaan brengen. We doen altijd ons uiterste best om te garanderen dat je een prettige ervaring zal hebben wanneer je kiest voor onze taxi. Wij vinden het belangrijk dat je een veilig gevoel zal hebben wanneer je naar jouw bestemming wordt gebracht.

 

Kwaliteit

Het is niet zo dat iedere chauffeur die je kan bellen even goed zal zijn. Wij weten dit maar al te goed, dit is dan ook de reden dat wij daar afstand van willen nemen. Bij ons weet je zeker dat de chauffeurs alles in hun macht hebben om jouw ritje net even wat beter te maken. Je vraagt je af wat onze chauffeurs dan zo goed maakt? Lees verder om daar achter te komen!

Onze chauffeurs zullen er alles aan doen om jou het beste ritje ooit te geven. Wij begrijpen maar al te goed dat je wel een beetje kwaliteit wilt hebben, onze mensen voldoen zeker aan deze eis. Ze kennen precies de tips om snel op de bestemming te komen, je hoeft niet bang te zijn dat je te laat komt of dat hij je niet kan vinden. Je bent er altijd op tijd, binnen enkele minuten heb je de taxi al. Op die manier kun je altijd op tijd zijn.

Daarnaast is het zo dat onze taxi centrale ook alle vereisten heeft voldaan voor het vervoer. Dit is nu vereist in Nederland, we bezitten alle nodige vergunningen voor een taxi bedrijf. Hiermee heeft u als klant weer even dat extra beetje zekerheid wat betreft de kwaliteit.

Bij ons weet je dus zeker dat de rit gezellig en snel zal zijn. Door de ervaren chauffeurs en de vergunningen heb je dat extra beetje zekerheid voor je ritje. Heb je dus vervoer nodig maar wil je echt niet te laat zijn dan ben je bij ons op het juiste adres. Je kunt hier op de site gewoon een taxi reserveren, zo heb je altijd vervoer.

 

Download X-Taxi App

Altijd een taxi bij de hand... Download gratis de App en boek eenvoudig je rit!

Download X-Taxi Leiden
Direct de prijs

Direct de prijs weten

De app berekent direct
de prijs van de rit. Geen verrassingen.

luxe taxi

Veilig van A naar B

Onze taxi's voldoen aan alle comforteisen voor onze gast.

ervaren chauffeurs

Ervaren chauffeur

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van het X-Taxi keurmerk.

X-taxi

Pelmolen 3
2317 PN Leiden

E-mail algemeen info@xtaxi.nl

E-mail zakelijk zakelijk@xtaxi.nl

E-mail administratie administratie@xtaxi.nl