• Direct de prijs weten
  • Veilig van A naar B
  • Ervaren chauffeur

Taxi bestellen

Taxi zakelijk leiden

Extra service voor uw klanten

Wij bieden u nu de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat úw klanten nooit meer ergens te laat komen! Hoe dan? Vraagt u zich misschien af. Eenvoudig! Door gebruik te maken van onze nieuwe app of klanten dashboard, behoren taxi’s die op zich laten wachten voorgoed tot het verleden. Ook in het weekend en op andere drukke momenten waarop de taxi nogal eens op zich liet wachten!

 

De concurrentie een stap voor

Nu heeft u de kans om de concurrentie een stap voor te zijn. Laat uw klanten profiteren van deze geweldige service! Reken maar dat daar over gesproken gaat worden. Het is een kleine moeite voor u om deze app gratis te downloaden en zo een taxi voor uw bezoekers te boeken. U kunt ook gebruik maken van het vaste klanten dashboard van X-Taxi. De waardering die u hiervoor ontvangt is groot!

 

X-Taxi Dashboard

Een online bestelpagina voor uw bedrijf, met één druk op de knop een taxi bestellen en reserveringen inplannen. De rit aanvragen komen direct in onze planningsprogramma. Het dashboard geeft heldere informatie over de bestelde ritten en enkele minuten voor vertrek is de betreffende taxi te volgen op de plattegrond. Rit historie is transparant. Vooruit geboekte ritten kunnen door de u zelf worden gewijzigd zonder telefonisch contact met onze centrale.

 

Een einde aan ontevreden gezichten bij de receptie

Stel u eens voor, nooit meer geïrriteerde gezichten bij de balie van klanten die al een tijdje op hun taxi staan te wachten. U bent immers degene die zij erop aankijken als ze een afspraak missen of ergens te laat arriveren doordat de taxi ‘weer eens’ te laat was.

 

Maak vandaag nog een frisse start

Wacht dus niet onnodig langer om deze app te downloaden! Of contact met ons op te nemen over het X-Taxi Dashboard. Het kost u niet veel tijd en bespaart u een hoop ongemak. X-taxi staat dan altijd voor u en voor uw klanten op tijd voor de deur. Dat is toch waarom je met de taxi gaat? Bij ons is de klant nog steeds koning!

Download X-Taxi App

Altijd een taxi bij de hand... Download gratis de App en boek eenvoudig je rit!

Download X-Taxi Leiden
Direct de prijs

Direct de prijs weten

De app berekent direct
de prijs van de rit. Geen verrassingen.

luxe taxi

Veilig van A naar B

Onze taxi's voldoen aan alle comforteisen voor onze gast.

ervaren chauffeurs

Ervaren chauffeur

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van het X-Taxi keurmerk.

X-taxi

Pelmolen 3
2317 PN Leiden

E-mail algemeen info@xtaxi.nl

E-mail zakelijk zakelijk@xtaxi.nl

E-mail administratie administratie@xtaxi.nl